Izvor: Alo.rs
12.07.2020 u 09:24
0

Dr Ranković upozorava na PIK korona virusa: TEK ĆEMO IMATI VEĆE BROJKE!

Infektolog iz Niša Žarko Ranković naredni pik očekuje naredne nedelje. Ističe i da je krajnje vreme da se dozovemo pameti, a to znači, kako navodi, obavezna maska u zatvorenom prostoru, ali i na otvorenom gde cirkuliše veći broj ljudi, fizička distanca, pranje ruku i dezinfekcija.

PROČITAJTE I OVO

BILANS PROTESTA Povređeno 14 policajaca, uhapšen 71 huligan

STEFANOVIĆ: Policija mora da REAGUJE NA NASILJE!

BIA OTKRILA JOŠ JEDNOG STRANOG AGENTA Državljanin Tunisa aktivan učesnik protesta

DAČIĆ POSLE HAPŠENJA: Vladimir Škundrić nema veze sa SPS

SLUČAJ „IVANJICA“ Zakazano ročište pred suđenje

Mislim da ćemo tek imati veće brojke. Bogu se molim da ne bude i da grešim. Ne postoji vakcina, kao ni lek specifičan za ovu bolest, ali postoji maska, distanca, pranje ruku i dezinfekcija. Kada bismo svi 14 dana nosili maske i ponašali se onako kako preporučuje struka, videli biste kakve bismo imali rezultate i kako bi se smanjio broj osoba koje su inficirane – ističe  Ranković. 

On navodi i da smo se prerano opustili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter