Izvor:
09.10.2016 u 01:00
0

DRAMA U VOŽDOVAČKOJ ŠKOLI: Đak pretučen zbog LJUBOMORE!

Sedamnaestogodišnji učenik Srednje škole za negu lepote u Beogradu zadobio je povrede glave nakon što su ga četvorica mladića izvukla i škole i pretukla u školskom dvorištu!

Do incidenta je došlo juče oko 13 časova, a razlog tuče je bila ljubomora jednog od nasilnika, koji inače nije đak ove obrazovne ustanove.

Napadnuti učenik je bio dežuran. Četvorica mladića čekala su da se školski policajac udalji i da nikoga nema u blizini, upala su u školu i učenika izvukla napolje. Jedan od njih ga je pitao: „Zašto ti muvaš moju devojku?!“ – priča za Kurir direktorka škole Veselinka Životić i dodaje da je učenik zadobio udarac u vilicu.

U tom trenutku nastava je bila u toku. Napad nije video niko od profesora ili zaposlenih.
Školska policajka je obilazila školu kad je čula da se nešto dešava. Pojurila je za njima, ali nije uspela da ih uhvati – dodaje Životićeva.

Ona kaže da je pretučeni učenik uzoran mladić:
– Meni je najbitnije da je dete dobro. Povreda, srećom, nije ozbiljna. Odmah sam obavestila dečakove roditelje i on je u pratnji jednog profesora prevezen u Urgentni centar.

Naglašava da je s mladićima koji su učenika napali i ranije imala problema.
Oni se stalno motaju oko škole i ispisuju grafite. Meni su pretili i to sam prijavila policiji. Veliki problem u školi je taj što imamo školskog policajca samo u jednoj smeni, a policajka, pored naše, pokriva još dve škole. Već 12 godina od MUP Voždovac tražimo da nam obezbedi policajca za drugu smenu.

U Ministarstvu prosvete nismo dobili odgovore na pitanja šta će uraditi povodom sve većeg broja slučajeva nasilja u školama.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter