Izvor: Alo.rs
25.06.2023 u 11:17
0

OD VELIKOG ZNAČAJA ZA SRBIJU: Ekspo 2027 će nam doneti progres, rast BDP i nove investicije

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, u gostovanju ovog jutra na TV Pink dotakao se i ekonomije, a posebno je istakao značaj izbora Srbije za domaćina Međunarodne specijalizovane izložbe Ekspo 2027. godine.

Spas za nas su strane direktne investicije. Ekspo 2027, mislite da bismo mogli da ga dobijemo u nekom drugom stanju? – kazao je Vučić, rekavši da će nam to doneti novi zamajac.

U svakom smislu, ovo će nam doneti rast, više od 2 miliona turista. Uspeli smo da pobedimo Malagu. Porašće BDP, sve grane privrede, turizam, ugostiteljstvo.

NADA ZA SRBIJU I CEO BALKAN: U Parizu se danas odlučuje o zemlji domaćinu međunarodne izložbe EKSPO 2027

– Mislite da bismo uspeli da dobijemo Ekspo, da smo u stanju rata?! – naveo je predsednik Srbije i dalje najavio dodatni rast plata i penzija u narednom periodu.

Inače, prema rečima glavnog gradskog urbaniste, Marka Stojčića, Beograd će dobiti najmoderniji sajamski prostor i prvi Ekspo te vrste na Balkanu.

Vučić je dalje naveo i da će najverovatnije 28. juna, na Vidovdan, biti otvorena obilaznica kod Bubanj Potoka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter