Izvor:
08.09.2017 u 00:02
0

Francuski premijer smanjio bilans žrtava na Karibima!

Francuski premijer Eduar Filip danas je revidirao bilans žrtava uragana Irma na francuskim Karibima rekavši da je potvrđena smrt četiri osobe, dok je ranije javljeno da ima osam žrtava.

On je dodao da je oko 50 ljudi povređeno, od kojih dvoje teško, na ostrvu Sen Marten i obližnjem Sen Bart, prenosi AFP.

Filip je naveo da je u toku utvrđivanje identiteta žrtava. Na Sen Martenu je 60 odsto kuća do te mere oštećeno da u njima ne može da se živi, kazao je on i dodao da je razaranje "nezamislivo i bez presedana".

Struje nema na čitavom tom ostrvu kao ni pijaće vode ni benzina. Putevi su ili u potpunosti ili delimično neprohodni, kazao je Filip i dodao da aerodrom i luke, ipak, ponovo rade.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter