Izvor: Tanjug
24.09.2022 u 15:38
0

Goran Vesić i Fondacija „Gnezdo“ pomažu samohranoj majci petoro dece, od kojih je troje sa posebnim potrebama!

Direktorka Fondacije “Gnezdo”, Tanja Popović, posetila je samohranu majku petoro dece Maju Mićić, od kojih je troje sa posebim potrebama, kako bi joj pružili pomoć u teškoj životnoj situaciji.

Naime, mama Maja i njeno petroro dece žive od socijale pomoći u socijalnom stanu i korisnici su narodne kuhinje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dragan dečak od 14 godina,boluje od epilepsije, mentalne retardacije i Stiven-Dzonsonovog sindroma. Devojčica Dunja,10 godina,boluje od epilepsije,mentalne retardacije,operisana pre nekoliko meseci i kreće se pomoću hodalice i kolica.

Dok Kosta, 7 godina, boluje od papilomatoze larinksa, slabog rada bubrega, astme, epilepsije i mentalne retardacije.

Fondacija “Gnezdo” se pobrinula da im se plate svi medicinski pregledi koji su im potrebni u narednom periodu, kako bi mogli da ostvare napredak u daljem lečenju.

Premijerka posetila porodicu mladića koga je tzv. Kosovska policija uhapsila na Gazimestanu

“Ovo je do sada najteža i najemotivnija priča koju smo imali, Fondacija “Gnezdo” će izdvojiti sredstva za preglede koji su deci potrebni, pored toga danas stižu i paketi hrane i odeće.

Želim samo da kažem, da što se tiče pregleda i lekova tu su nam puno pomogla sredsta od prodaje igrače “Pokretna kancelarija Gorana Vesića”, kao i u mnogim drugim akcijama. Želim da se zahvalim ovom prilikom i gospodinu Goranu Vesiću koji se odazove na svaki naš poziv i akciju.

Ovom prilikom želim da pozovem i sve dobre ljude koji su u mogućnosti da se odazovu i pomognu”, rekala je direktorka Fondacije “Gnezdo”, Tanja Popović.

Vesić se zahvalio Fondaciji “Gnezdo”, što mu omogućava da pomaže ljudima.

“Kada god mogu odazivam se u ovakvim situacijama, kao što je slučaj sa četvorkama iz Krnjače za koje od svoje plate izdvajam 25.000 dinara svaog meseca narednih 18 godina. Pored toga organizujem mnoge kompanije i ljude koji su u mogućnosti i žele da pomognu.

Inače, kao što ljudi i znaju kineska robna kuća “ Panda”, uradila je igračku moje pokretne kancelarije i sav prihod ide upravo za Fondaciju “Gnezdo”.

Puno mi je srce i srećan sam što sam u prilici da pomognem drugima, hvala Fondaciji “Gnezdo” na poverenju i ukazanoj prilici”, rekao je Vesić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter