Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
12.11.2023 u 07:26
0

GOTOV MINI RASPUST: Očekuju se gužve na prilazima gradovima

Završetak manjeg školskog raspusta u popodnevnim satima doneće pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima, a potom i na prilazima većih gradova.

Poslednji dan produženog prazničnog vikenda počinje sa nešto nižim temperaturama, bez kiše i sa manjim brojem vozila, ali sa slabom maglom i sumaglicom na većini puteva koji vode pored reka i kanala, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Sumaglica može da smanjuje vidljivost na području Požege, u vranjskoj i leskovačkoj kotlini, a može je biti pored Save, Tamiša i Morave, pa zato vozite sporije i na većem odstojanju

. Završetak manjeg školskog raspusta u popodnevnim satima doneće pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima, a potom i na prilazima većih gradova.

VREME DANAS: Pre podne u Srbiji sunčano vreme, popodne oblačno i suvo

Teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci zadržavaju se pet sati. Teretnjaci na Šidu čekaju dva, a na Bačkoj Palanci jedan sat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter