Izvor: 24sedam
21.01.2024 u 21:47
1

GOTOVA DRAMA NA BG AERODROMU: Odleteo prvi avion posle 4 sata obustave

Posle više od četiri sata obustave svih odlaznih letova sa beogradskog aerodroma, prvi avion je poleteo u 21.30 na liniji Er Srbija JU584 za Barselonu.

Nakon večerašnje drame koja se odigrala na aerodormu „Nikola Tesla“, avio-saobraćaj konačno je normalizovan. Ponovo je uspostavljena pasoška kontrola na beogradskom aerodromu, nakon što je Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo da je obustavljena kontrola usled greške u funkcionisanju službi operatera. Takođe, putnici nastavljaju svoja putovanja ukoliko kompanije nisu pomerile ili „zamrzle“ letove.

Posle Airbusa A319 Air Serbia za Barselonu, poleteli su i avioni za Cirih (JU374), Oslo (JU454) i Turkish Airlines odnosno AJet za Ankaru (TK7819).

DA LI ĆE BITI KAŠNJENJA LETOVA SA BG AERODROMA? Kritično noćas i rano ujutru, evo šta kažu iz kompanije

Normalizacija avio-saobraćaja trajaće noćas i sutra do sredine dana.

„Putnici se vraćaju u tranzitnu zonu uz bezbednosni pregled koji obavlja osoblje operatera Aerodroma Nikola Tesla. Pasoška kontrola novih putnika je normalizovana, a policijski službenici Uprave granične policije preduzimaju sve poslove i zadatke iz svoje nadležnosti, kako bi sprečili zadržavanje na izlazu iz zemlje“, navodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Podsetimo, večeras je došlo do evakuacije putnika sa beogradskog aerodroma usled problema u bezbednosnoj kontroli. Putnici koji su doleteli iz Severne Makedonije po sletanju su ušli u autobus koji ih je greškom odvezao na pogrešan gejt. Tako su završili u tranzitnom delu, u kom nisu smeli da se zateknu jer Severna Maledonija ne pripada grupi zemalja koje imaju neophodne dozvole za to.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “GOTOVA DRAMA NA BG AERODROMU: Odleteo prvi avion posle 4 sata obustave”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter