Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
27.01.2024 u 20:35
0

HITNO UPOZORENJE RHMZ! Za večeras najavljen haos, na udaru ovi delovi Srbije

RHMZ je najavio da se do kraja dana očekuje promenlјivo oblačno vreme uz udare severozapadnog vetra koji će početi da slabe: „Susnežica i sneg ponovo se mestimično očekuju uveče i tokom noći, uglavnom u krajevima južno od Save i Dunava“, navodi RHMZ.

Sutra, u nedelju, u većem delu pretežno oblačno, u centralnim i južnim krajevima Srbije mestimično slabe mešovite padavine: kiša i sneg. Na severozapadu zemlje i u Negotinskoj Krajini promenljivo uz sunčane intervale.
U Vojvodini i zapadnoj Srbiji duvaće slab i umeren, a u ostatku zemlje i dalje jak severozapadni vetar, koji će uveče oslabiti. Najniža temperatura od -1 do 3 °S, a najviša od 4 do 9 °C. Početkom februara očekuje se stabilizacija vremenskih prilika i porast dnevnih temperatura.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter