Izvor:
23.01.2018 u 20:42
0

HOROR U NEMAČKOJ: Tinejdžer uhapšen pod sumnjom da je izvršio ubistvo!

Učenik jedne srednje škole u blizini nemačkog grada Dortmunda ubio je učenika iz istog odeljenja.

Policija je objavila da je petnaestogodišnjak izbo nožem četrnaestogodišnjaka. Napad se dogodio oko 8:00 po lokalnom vremenu u državnoj srednjoj školi Kate Kolvic u gradu Lunen.

Jedan tinejdžer je uhapšen pod sumnjom da je izvršio ubistvo. Sveštenici su došli u školu da bi pružili podršku učenicima i roditeljima.

Policija ističe da je istraga u toku i nisu želeli da otkriju nikakve dodatne detalje. Nemački mediji tvrde da su i žrtva i osumnjičeni nemački državljani, dok osumnjičeni ima i kazhstanski pasoš.

Zvaničnici Severne Rajne-Vestfalije nedavno su se obećali da će da reše problem nasilja mladih u najnaseljenijoj nemačkoj državi. Policija navodi da je jedna petina prestupnika u 2016. godini imala manje od 21 godine.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter