Izvor: Alo.rs
18.10.2020 u 22:40
0

Imunolog Janković o uvođenju VANREDNE SITUACIJE u Beogradu: Postoji opasnost da se stanje pogorša

S obzirom na porast broja novozaraženih od korona virusa i procenta pozitivno testiranih u Srbiji, imunolog Srđa Janković kaže da je vrlo jasno da postoji opasnost da se situacija pogorša i zato apeluje na građane i na nadležne da se mere sprovedu što rigoroznije i doslednije.

OVO MORATE ZNATI

PARTIZAN-ZVEZDA (1:1) Utakmicu obeležili sukobi i kartoni! (VIDEO)

KORONA PRESEK: Registrovano još 214 slučajeva, PREMINULE dve osobe

DRAMA NA BRANKOVOM MOSTU: Muškarac (45) hteo da izvrši SAMOUBISTVO!

EKSPLOZIJA U BEOGRADU: Gori restoran na Vračaru!

Što se tiče stanja u Beogradu, on je  rekao da u velikom gradu postoje uslovi da ljudi više dolaze u kontakt i da, ako se ne koriste mere zaštite, postoji veći potencijal da se virus prenosi.

Upitan da li postoji mogućnost da se sledeće nedelje uvede vanredna situacija u Beogradu, Janković je rekao da za sada još ne može da kaže koliko je to realno, ali napominje da mogućnost postoji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter