Izvor:
27.05.2017 u 18:59
0

ISLAMSKA DRŽAVA PREUZELA ODGOVORNOST ZA NAPADE NA HRIŠĆANE U EGIPTU!

Takozvana Islamska država saopštila je danas da su njeni pripadnici odgovorni za pucnjavu u kojoj je ubijeno više desetina egipatskih hrišćana, javio je Rojters.

U jučerašnjem napadu naoružanih osoba na vozila sa hrišćanskim Koptima, koji su išli ka manastiru na jugu Egipta, poginulo je 29 osoba, javili su danas egipatski zvaničnici.

Egipatska državna televizija je javila da egipatska vojska nastavlja danas da vrši vazdušne napade na kampove za obuku ekstremista izvan te zemlje.

Avioni egipatskog Ratnog vazduhoplovstva izveli su juče šest vazdušnih napada na kampove u Libiji, gde se veruje da su ekstremisti odgovorni za napad na hrišćane u Egiptu bili obučeni.

Izvor: Tanjug

Foto: Twitter/SkyNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter