Izvor:
02.11.2016 u 19:48
0

Islamska Republika Nemačka?! Da li se uznemiravajuća predviđanja već uveliko ostvaruju?!

Nemačke zastave sa logom Islamske Države vijore se na dvorcu Nojšvanštajn i Brandenburškoj kapiji, Oktoberfest bez svinjskog mesa i alkohola… Ove bizarne scene su deo republikanske izborne kampanje.

– Dobrodošli u Islamsku Državu Nemačku – uplatite putovanje već danas! – naziv je video-spota koji poziva islamiste da posete u Nemačku. Na snimku se kaže da su borci Islamske države uspeli da osvoje i islamizuju Nemačku.

– Hrabri džihadisti su uspeli da osvoje Nemačku i prošire kalifat. Amerikanci, budite oprezni, vaša zemlja ne sme da završi kao Nemačka.

Kako saznaje nemačka medijska grupa “Funke”, iza videa stoji agencija “Harris Media” iz Teksasa, koja je radila za mnoge republikanske političare, ali i za ekstremno konzervativnu izraelsku partiju “Likud” i zagovornike Bregzita iz britanskog UKIP-a. “Volim Nemačku”, izjavio je direktor agencije Vinsent Haris za “Berliner morgenpost”. Prema njegovim rečima, film ima za cilj da ukaže na važnu temu, “nezavisno od izborne kampanje”.

Bild.de
Foto: Twitter/TheQuint

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter