Izvor: Kurir.rs
14.07.2023 u 12:16
0

ISPUNJENO OBEĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA, MAJKA DEČAKA POTVRDILA LEPU VEST: Mali Lav dobija spasonosni lek o trošku države!

Maleni dvadesetomesečni Lav Teodorović, oboleo od spinalne mišićne atrofije -SMA, spasonosni, a ujedno i najskuplji lek - zolgensmu, dobiće od trošku države.

Radosnu vest Lavovim roditeljima, a koju je sinoć najavio predsednik Aleksandar Vučić, jutros je u telefonskom razgovoru saopštila direktorka RFZO Sanja Radojević Škodrić.

Mama malog Novosađanina je rekla da je jutros dobila potvrdu da će Lav o trošku države dobiti neophodnu gensku terapiju.

OD SEPTEMBRA U SVIM PORODILIŠTIMA: Skrining na spinalnu mišićnu atrofiju o trošku države

– Radi se na tome da se to dogodi što pre – pomešanih osećanja kazuje nam mama Sonja.

– U najkraćem roku će se ispoštovati sve procedure, a kada će tačno lav dobiti lek, za sada nije poznato. Dobra stvar je i to što će terapiju primiti u bolnici u Tiršovoj, dakle nećemo morati u inostranstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter