Izvor: Kurir.rs
22.06.2020 u 13:26
0

IZLIO SE TAMIŠ GDE NIKAD NIJE: Meštani u strahu da se ne ponovi 2005

U Jaši Tomiću nivo Tamiša sada iznosi 730 centimetara, što je za 20 centimetara manje u odnosu na maksimalnih 750 koliko je iznosio juče u 18 sati, preneli su mediji. Ekipa Kurira snimila je stanje u ovom naselju ovog jutra.

PROČITAJTE I OVO

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV REPREZENTATIVCA SRBIJE: Kuzmiću preti do osam godina zatvora

JOŠ JEDAN SLUČAJ PORODIČNOG NASILJA: Žena prevezena na reanimaciju

Na porast vodostaja na ovoj reci, usled višednevne kiše, Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) upozorio je još sredinom nedelje. Upozorenja su prvo važila za naselje Jašu Tomić, kada su svi strahovali da se ne ponovi situacija iz 2005. godine, kada su ga zadesile neviđene poplave.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter