Izvor: NOVOSTI
07.03.2024 u 20:36
0

IZMENE SAOBRAĆAJA OD SUBOTE DO UTORKA: U centru Beograda radovi, evo koje linije gradskog prevoza menjaju trase

DEČANSKA ulica, na delu od Trga Nikole Pašića do Nušićeve biće zatvorena za saobraćaj od subote ujutro do utorka uveče, zbog hitnih radova na cevovodu.

Kako je saopšteno iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, u pitanju je neodložno otkalanje kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži. Sanacija kvara je veoma kompleksna, te nadležni iz predostrožnosti zatvaraju Dečansku, kako kolovozna konstrukcija, vozači i putnici ne bi bili ugroženi.

– Zatvaranje dela Dečanske je neophodno tokom izvođenja radova zbog dubine od pet metara na kojoj se nalaze instalacije kanalizacione mreže, rukovanja potrebnom mehanizacijom i postavljanja pumpi za prepumpavanje fekalnog sadržaja – ističu iz „Beogradskog vodovoda“ i mole građane za strpljenje i razumevanje dok kvar ne bude otklonjen.

 

GRMLJAVINSKI PLJUSKOVI I ZAHLAĐENJE U SRBIJI: „Baba Marta“ u punom zamahu, ovaj datum je KLJUČAN

Tokom trajanja radova, gradski Sekretarijat za javni prevoz preusmeriće autobuse koji prolaze ovom trasom, a vozači moraju da izaberu neki od alternativnih pravaca. Ukoliko idu iz pravca Takovske, Bulevara kralja Aleksandra ili Kneza Miloša ka Terazijskom tunelu, moraće da zaobiđu Dečansku ulicu i da preko Terazija, kroz Kolarčevu pa desno u deo Dečanske kod Doma omladine dođu do tunela i Zelenog venca.

Oni koji dolaze iz pravca Mostarske petlje mogu da iz Kneza Miloša skrenu u Nemanjinu ili Admirala Geprata, zatim u Karađorđevu i preko starog savskog mosta stižu na Novi Beograd. Kroz deo Dečanske koji će biti zatvoren od subote do utorka prolaze i autobuske linije EKO1, 24, 27, 37, 44 i 58 te će i one najverovatnije biti usmerene preko Terazija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter