Izvor: Telegraf
22.10.2021 u 12:11
0

KAZNA ZA PARKIRANJE OBRADOVALA ČOVEKA: Lep gest požarevačke policije

Unutra su bile i kazna za parkiranje i narukvica, a novac je vraćen vlasniku istog dana.

Šta biste uradili kada biste na ulici pronašli 206.000 dinara? Moralnu dilemu u vezi sa ovim pitanjem, ni u jednom momentu nisu imali Dejan Novaković i Milan Janković, policajci iz Požarevca koji su 18. oktobra na trotoaru pronašli mušku torbicu punu para.

PROČITAJTE JOŠ:  DRŽAVA GRADI HLADNJAČU: Ministar Nedimović- Vlada Srbije će dati doprinos sigurnom plasmanu povrća

U torbici su, kako su ispričali policijski službenici, pored skoro 2.000 evra, bile i narukvica i kazna za parkiranje.

– Vlasniku torbice možda nije bilo drago što je kažnjen zbog nepropisnog parkiranja, ali smo ga mi na osnovu podataka iz te kazne pronašli i iste večeri mu vratili novac. Naravno, vlasnik se obradovao i zahvalio nam se – ispričao je Dejan Novković i naglasio da je to deo njihovog posla i da su uvek tu za svoje sugrađane.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter