Izvor:
13.06.2017 u 20:19
0

KLADIONICE ŠOKIRALE KVOTAMA ZA VIMBLDON: Đoković ponižen kao nikad! (FOTO)

Izašle su kvote za treći Gren slem sezone, Vimbldon.

Kladionice i dalje imaju poverenje u prvog tenisera sveta Endija Mareja, pa je on smešten na prvo mesto sa kvotom 2,5 (na 1.000 uloženih dinara dobijate 2.500).

Zanimljivo je to da kladionice kao drugog favorita više ne vide Novaka Đokovića, nego su na to mesto stavili Rodžera Federera koji je peti igrač sveta i ima kvotu 2,7.

Novak je tek na trećem mestu po kladionicama, a ono što još više iznenađuje od toga je kvota koja je data za njega. Ako odlučite da se kladite na Đokovića, kladionice će vam dati veoma visoku kvotu, od 4,5 do 5,5.

Nadal je očekivano četvrti favorit, sa kvotom malo većom od Novakove, a ona je 6.

Posle prve četvorke, slede oni koji bi mogli napraviti iznenađenje, a to su: Miloš Raonić sa kvotom 12, pa Nik Kirjos sa kvotom 14, Aleksandar Zverev sa kvotom 20, Sten Vavrinka kvota 25.

Ukoliko ste sigurni u Novakov trijumf na Vimbldonu, imate šansu da se lepo oparite.

Happytv.rs
Foto: Printskrin:oddschecker.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter