Izvor:
08.03.2018 u 15:35
0

KOLAPS U NJUJORKU: Železničke linije ka gradu prekinute zbog nove oluje!

Druga oluja koja je pogodila severoistok SAD za manje od nedelju dana izazvala je prekid železničkih metro linija na širem području Njujorka koje prevoze ljude na posao u grad.

Sinoć je zbog stabala koje oluja oborila na prugu obustavljen saobraćaj na metro linijama ka njujorškim severnim predgrađima Harlemu i Hadsonu, kao i ka Nju Hejvenu u saveznoj državi Konektikat. Otežan je i železnički saobraćaj ka Long Ajlendu, a trenutno je obustavljena železnička linija Boston-Njujork.

U okrugu Vestčester i na Long Ajlendu više od 70.000 korisnika električne energije ostalo je bez struje, kao i u delovima okruga Orindž i Roklend visina snežnog pokrivača nakon prolaska oluje viša od 66 centimetara. Zbog jakih snežnih padavina na severoistoku SAD juče su otkazani mnogobrojni letovi i zatvorene škole.

Desetine hiljada ljudi ostalo je bez struje na području od Filadelfije do Njujorka, a više od 2.600 letova u tom regionu je otkazano.

Guverneri američkih saveznih država Nju Džerzi i Pensilvanija proglasili su vanredno stanje.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter