Izvor:
31.05.2017 u 18:34
0

KOLIKO SEKTE PRETE NAŠOJ DECI I KAKO SE ODBRANITI? Saznajte danas u emisiji „Posle ručka“!

Koliko znamo o sektama koje nam vrbuju decu?

Da li im se suprotstavljamo ili ih ignorišemo? Koliko smo svesni načina na koji nam se približavaju? Kako se ograditi ili odbraniti? Na ovu temu Suzana Mančić i Vanja Bulić razgovaraju sa stručnjacima u vašoj omiljenoj emisiji "Posle ručka".

U gostima će biti: dr Ivana Stašević Karličić, Janja Todorović,dr Mile Imerovski, Zoran Luković.

Stručnjaci će objasniti u kakvom su psihičkom stanju ljudi koji stupaju u sekte. Oni će otkriti i kakve su ličnosti podobne za vrbovanje. Ova ozbiljna tema će biti stavljena i u širi društveni kontekst, pa će gledaoci dobiti i odgovore na dodatna pitanja.

Kako sekte deluju u inostranstvu, a kako u našoj zemlji? Kako SPC gleda na sve to i na koji način ljude podrđžava u nastojanju da ostanu na pravom putu?

Sve ovo i još mnogo detalja na ovu temu koja nam latentno preti već decenijama, danas na programu Happytv od 16:05.

Ostanite uz nas!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter