Izvor: Tanjug
13.09.2020 u 12:01
0

LONČAR: Vakcina protiv sezonskog gripa olakšaće sudar virusa!

Preporučujem da se građani vakcinišu protiv sezonskog gripa, jer će to olakšati „sudar“ dva virusa koji nas očekuju na jesen, rekao je danas ministar zdravlja Zlatibor Lonncar.

SAZNAJTE JOŠ…

KLJUČNI TRENUCI ZA RUSIJU! Počeli izbori za gubernatore i trajaće nekoliko dana

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Tokom večeri očekuje se pojačan saobraćaj

KRENULO JE: Treća GREND SLEM TITULA u karijeri, Osaka osvojila Ju-Es open

Vakcina će biti besplatna, naravno, uz preporuku izabranog lekara, jer morati biti zdravi da bi ste je primili. rekao je Lončar.

Ministar je dodao da će se i on ove godine vakcinisati, kako bi zaštitio svoje zdravlje i pripremio svoj imuni sistem za „sudar“ dva virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter