Izvor: HappyBSC
27.10.2020 u 10:07
0

LONČAR ZA HAPPY TV: Nije poenta da se igramo mačke i miša, treba biti ODGOVORAN

Gosti jutranjeg programa na Happy televiziji je aktuelni ministar zdravlja Zlatibor Lončar

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KORONA JOŠ JAČA! Zabrinjavajuća statistika, u Srbiji 25% više zaraženih nego letos!

METAK U VRAT! U Vrnjačkoj Banji opalio pištolj, posle nesreće SKRIVEN

MLADIĆ (27) BRUTALNO PRETUČEN: Nagnječili mu leđa i povredili glavu u Novom Beogradu

On je objasnio da je glavni problem u prenosu virusa odlazak u kafiće, restorane, klubove…i da treba u svemu biti umeren.

–  Kada se ode u klub, glasna je muzika, i da bi nekoga čuli, vi mu priđete. Sve radite bez maske, kada priđete, ogromna je verovatnoća da se zarazite ili da vi nekoga zarazite. Prenosi se kapljičnim putem virus, i jako je nebezbedno – istakao je Lončar i dodao:

– Poenta je umerenost. Kako to?  Neka nam rade kafići i klubovi do 21 čas, ali da ne bude grljenja i ljubljenja.

On je napomenuo da je važno obratiti pažnju na bezbednost lokala i samosvesnost.

– Nije poenta da se igramo mačke i miša, poenta je da mi kao pojedinci ne uđemo nebezbedno u lokal. Ako je tamo previše ljudi, i vidimo da ne možemo da sačuvamo sebe, da nema distance, uslova za higijenu, treba da se okrenemo i da odemo. Treba sami to da uradimo a ne država da nam kaže – rekao je Lončar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter