Izvor: Hapy BSC Portal/Tanjug
11.12.2023 u 07:10
0

MAGLOVITO JUTRO PRED NAMA: Popodne sunčano, do 11 stepeni

Najniža temperatura od minus 2 do 2 stepena Celzijusa, a najviša od 7 do 11 stepeni.

U Srbiji danas, prema prognozi Republičkog hidrometorološkog zavoda, po nizijama, kotlinama i rečnim dolinama očekuje se mestimično magla ili niska oblačnost. Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima i toplije.

Sredinom dana na severu, posle podne i uveče i u ostalim predelima naoblačenje sa slabom kišom, na visokim planinama provejavanje snega. Tokom noći u brdsko-planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije kiša se lokalno može lediti pri tlu. Vetar slab i umeren, južnih pravaca.

Najniža temperatura od minus 2 do 2 stepena Celzijusa, a najviša od 7 do 11 stepeni. U Beogradu sutra ujutro magla ili niska oblačnost.

Tokom dana toplije, pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Od sredine dana naoblačenje, kasnije popodne i uveče slaba kiša. Vetar slab do umeren, južnih pravaca. Najniža temperatura od 0 do 2, najviša oko 11 stepeni Celzijusa. U Srbiji u narednih sedam dana umereno do potpuno oblačno.

VREMENSKI ROLERKOSTER: Prvo PROLEĆNE temperature, a onda ZAHLAĐENJE

U utorak i sredu toplije i u većini krajeva suvo sa maksimalnom temperaturom od 10 do 15 stepeni. U utorak ujutro još na jugozapadu i jugu ponegde slaba kiša, koja se u brdsko-planinskim predelima lokalno može lediti pri tlu, a na visokim planinama provejavanje snega. U sredu se na severu Srbije očekuje mestimično kiša, koja će se uveče proširiti i na centralne predele.

U drugoj polovini sedmice temperatura će biti u postepenom padu. U četvrtak u svim predelima kiša, a u petak i subotu ponegde u brdskim predelima mešovite padavine (kiša i sneg), na planinama sneg. U nedelju i ponedeljak suvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter