Izvor: Alo
16.07.2020 u 09:14
0

Mali poručuje: VAKCINA je JEDINO REŠENJE ZA NAŠU PRIVREDU!

Ministar finansija Siniša Mali govorio je jutros na temu ekonomskog razvoja i obnove Srbije.

– Ukupan iznos u kešu, gotovini 278 milijardi dinara je isplaćeno u okviru podrške našoj privredi. Naše finansije su bile stabilne da izdrže prvi udar. Broj zaposlenih na 30. juni u odnosu na februar je veći nego u odnosu na prethodnih nekoliko meseci, To je pravi podatak, dosta radnih mesta je otvoreno. Preko 1.100 preduzeća preko Fonda za razvoj i preko poslovnih banaka učestvovalo je u raspodeli pomoći u okviru seta novih mera za pomoć, a preko milijardu evra biće pušteno u okviru seta mera za pomoć preduzećima – istakao je ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali.

PROČITAJTE JOŠ…

Posle tvrdnje Dr Ristića da korona UNIŠTAVA ORGANE DO NEPREPOZNATLJIVIOSTI, OGLASIO se Institut za PATOLOGIJU! pre 1 sat

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Banke imaju LEPE VESTI: Od PONEDELJKA MANJE RATE KREDITA!

Sada treba biti pametan i pratiti šta će se dešavati u privredi. Očigledno, do 1. novembra ne očekujem negativne posledice na tržištu u Srbiji. Moramo prvo da vidimo šta se dešava sa zdravstvom. Ukoliko dobijemo vakcinu, to je najvažnije rešenje za našu privredu. Jedini način je vakcina. Mi nismo izolovano ostrvo – upozorio je on.

– Manje je važno pitanje da li ću ostati u Vladi i nakojoj poziciji, mi uveliko prirpremamo budžet za 2021. godunu. Mi ćemo ispuniti budžet i spremiti ga za usvajanje – istakao je Mali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter