Izvor:
09.10.2018 u 10:20
0

MASTERS U ŠANGAJU: Edmund prejak za Krajinovića!

Filip Krajinović poražen od Britanca Kajla Edmunda u prvom kolu Mastersa u Šangaju. Posle igre od sat i 32 minuta Britanac slavio sa 2:0, po setovima 7:5; 6:3. Rival Edmunda u drugom kolu biće Italijan Andreas Sepi.

Srpski teniser je dobro počeo meč i na samom startu osvojio brejk na drugom servis gemu protivnika, ali je Britanac uspeo da u finišu seta osvoji dva brejka za 7:5 i vođstvo od 1:0 u setovima.

U nastavku Filip Krajinović nije uspeo da pruži veći otpor četrnaestom teniseru na listi najboljig i Edmund je ubedljivo sa 6:3 dobio i drugi set za konačnu pobedu i plasman u drugo kolo.

rts.rs
Foto: filip krajinovic/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter