Izvor: HappyBSC
19.02.2022 u 10:07
0

MEDELA PODRŽALA HUMANITARNU AKCIJU ZA BORBU PROTIV RAKA DOJKE: Finansijska sredstva za preglede žena u Beogradu

A.D. MEDELA je svesna značaja skriniga i ranog otkrivanja raka dojke. Kao društveno odgovorna kompanija donela je odluku da podrži humanitarnu akciju za borbu protiv raka dojke. Medela će obezbediti finansijska sredstva neophodna za obezbeđivanje pregleda što većeg broja žena u Beogradu.

Sredstva će se prikupljati tako što će se od svakog prodatog proizvoda Štrudle Jagoda vanila 240g u limitiranom pakovanju obezbediti 5 din za donaciju.

U saradnji sa Fondom B92 i Institutom za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“, donacija kompanije Medela će biti iskorišćena za troškove rada pokretnog mamografa, sa ciljem da se obezbede besplatni pregledi i podstakne rana dijagnostika kod žena starijih od 45 godina. Mamograf će biti postavljen na teritoriji grada Beograda u periodu od 17.10. do 23.10.2022.godine.

Cilj nam je da podignemo svest žena o važnosti samopregleda i pregleda, jer je rak dojke izlečiv u 90% slučajeva, ako se otkrije na vreme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter