Izvor: Happy BSC
05.11.2021 u 11:55
0

MEDICINSKI FAKULTET HITNO REAGOVAO: IVERMEKTIN NIJE EFIKASAN PROTIV KORONE!

Ivermektin, lek koji je poslednjih meseci u fokusu javnosti u Srbiji u kontekstu lečenja od korone, nije efikasan u borbi protiv ove zarazne bolesti, zaključak je Medicinskog fakulteta u Beogradu, čije saopštenje prenosimo u celosti:

Zbog brojnih komentara koji su se u poslednje vreme pojavljivali u medijima vezano za primenu preparata “Ivermektin” u lečenju Covid – 19 infekcije, Dekanski kolegijum Medicinskog fakulteta u Beogradu je smatrao da naš Fakultet, kao ustanova najvišeg nacionalnog značaja, treba da reaguje.

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVO! VUČIĆ NA CEREMONIJI POČETKA IZGRADNJE DUNAVSKOG KORIDORA: Ne mislimo ovde da stanemo! (VIDEO)

U sledećem delu teksta integralno su prikazana ekspertska mišljenja rukovodstva Instituta za mikrobiologiju i imunologiju, kao i Kolegijuma Klinike za infektivne i tropske bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, koji su na naš zahtev efikasno odgovorili.

Podsećamo da je Agencija za lekove i medicinska sredstva jedina institucija koja je ovlašćena za izdavanje dozvola za stavljanje u promet isključivo kvalitetnih, bezbednih i efikasnih lekova i medicinskih sredstava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter