Izvor: Tanjug
05.11.2021 u 12:01
0

U Srbiji sutra oblačno i hladnije, mestimično sa kišom!

U Srbiji će sutra biti oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, a samo će na severu zemlje biti uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 6 C do 11 stepeni C, najviša dnevna od 9 C do 15 C.

PROČITAJTE JOŠMEDICINSKI FAKULTET HITNO REAGOVAO: IVERMEKTIN NIJE EFIKASAN PROTIV KORONE!

I u Beogradu će sutra biti oblačno i hladnije, povremeno sa slabom kišom. Jutarnja temperatura oko 7 C, a najviša dnevna oko 10 stepeni.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U PČINJSKOM OKRUGU: Zaražene 142 osobe korona virusom!

Prema prognozi za narednih nedelju dana, u nedelju se očekuje umereno oblačno, suvo i malo toplije. U ponedeljak i utorak biće oblačno, mestimično sa kišom. Od srede umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Dnevna temperatura će biti oko proseka, osim na jugoistoku zemlje gde će se do ponedeljka zadržati toplo vreme za ovaj period godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter