Izvor: Informer
08.06.2022 u 11:54
0

Meštani bez struje! GROM POGODIO DALEKOVOD: U Ivanjici haos zbog nevremena!

Nevreme koje je sinoć pogodilo teritoriju Ivanjice, mnoga domaćinstva ostavilo je u mraku

Gromovi nad ovom opštinom u nekoliko navrata pogodili su dalekovode čime je uzorkovan nestanak električne enegrije u nekoliko sela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Preko 3500 domaćinstava ostalo je bez struje u svojim kućama i to dosta otežava funcionisanje, mnogi privatni subjekti obustavili su sopstvenu proizvodnju dok se situacija ne stabilizuje, to je trasa duga deset kilometara duž reke Moravice. U selima Crnjevo, Međurečje, Bedina Varoš, Bratljevo, Erčege, Kovilje, čekaju da dobiju normalno snabdevanje električnom energijom“, kazao je za RINU, Momičilo Mitrović, predsednik opštine Ivanjica.

LEPE VESTI ZA NAS NAPOKON! Svetska banka prognozira rast Srbije od 3,2 odsto

Nadležene ekipe su na terenu i rade na otklanjanju kvara, a iz lokalne samouprave poručuju da se normalizavcija snadbevanja električnom energijom očekuje u popodnevnim časovima, ali i strahuju da će najavljene nove vremenske nepogode u ovom kraju dodatno utežati život u ivanjičkim mesnim zajednicama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter