Izvor: Tanjug
09.08.2022 u 16:25
0

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je rečne diverzante bataljona „Grifoni“!

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je pripadnike 82. čete rečnih diverzanata Bataljona „Grifoni“ 72. brigade za specijalne operacije na ronilačkoj obuci u rejonu prevodnice Kajtasovo.

Stefanović je istakao da su naši specijalci posvetili živote svakodnevnoj obuci i da je njihova ljubav prema Srbiji ogromna, te da je utoliko još zadovoljniji što imaju savremenu opremu, kao i najopremljenije armije sveta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako se navodi, specijalci-ronioci u Kajtasovu trenutno uvežbavaju ronjenje sa aparatima otvorenog i zatvorenog kruga disanja, kao i desantiranje u vodu iz gumenih čamaca, a Stefanović je rekao da ništa manje nije očekivao od toga da svoj posao urade za minut, dva.

„Imali smo prilike i danas da vidimo da bukvalno u trenutku mogu da izvrše svaki zadatak koji se pred njih stavi. Hoću da im se zahvalim što su vrhunski obučeni, jer ovo nije lako i nije se dogodilo za mesec ili dva, ovo je ceo život posvećen ovakvoj vrsti obuke, rada, uz sva iskušenja koja nosi i svaka voda, reke i jezera, i sve ostalo gde oni rade“, kazao je Stefanović, a saopštilo Ministarstvo odbrane.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović pozvao je mlade da se prijave na konkurse i postanu deo Vojske Srbije!

Ministar je izrazio zadovoljstvo što specijalci-ronioci imaju savremenu opremu, koju, kaže, imaju i najopremljenije vojske sveta i što su na takmičenjima sa sličnim jedinicama iz drugih vojski sveta često među prvima.

„Na nama je da nastavimo da investiramo i u njihovu opremu, čamce, ronilačka odela, ali i sve ono što im treba da bi svaki svoj zadatak mogli da završe na takav način da Srbija uvek bude bezbedna za sve svoje građane“, kazao je Stefanović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter