Izvor: Happy BSC
31.01.2022 u 18:16
0

Ministar Stefanović čestitao kinesku Novu godinu

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović uputio je čestitke povodom kineske Nove godine potpredsedniku Centralne vojne komisije, generalu Džangu Jousja, ministru nacionalne odbrane, generalu Vei Fengheu i ambasadorki Kine u Srbiji Čen Bo, saopšteno je večeras iz Ministarstva odbrane.

Uz srdačne čestitke ministar Stefanović poželeo je kineskim zvaničnicima da nastupajuća godina donese prosperitet i blagostanje bratskom kineskom narodu.

– Posebno mi je zadovoljstvo da Vama, Vašoj porodici, saradnicima i svim sunarodnicima uputim iskrene čestitke i želje da ovaj praznik dočekate u zdravlju, veselju i blagostanju. Naše dve zemlje imaju tradicionalno dobre odnose, naročito u oblasti odbrane, i uveren sam da će se oni i u novoj godini razvijati u zajedničkom interesu naših država i naroda –  navodi se, između ostalog, u čestitkama koje je uputio ministar Stefanović.

Ministar se i ovom prilikom zahvalio Narodnoj Republici Kini na nesebičnoj pomoći koju je pružila u teškim trenucima u borbi protiv kovida-19 i time dokazala po ko zna koji put da je iskreni prijatelj Srbije.

– Uveren da ćemo nastaviti da jačamo naše prijateljstvo, upućujem Vam srdačne čestitke povodom Lunarne nove godine sa željom da nastupajuća godina donese blagostanje bratskom kineskom narodu – naveo je ministar Stefanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter