Izvor: tanjug
29.10.2020 u 13:24
0

MINISTARKA TATJANA MATIĆ Ovo je velika čast, ispuniću očekivanja građana (FOTO)

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić poručila je danas da će nastojati da ispuni očekivanja građana Srbije i nastaviti da doprinosi društvenom i ekonomskom usponu zemlje i u teškim vremenima koja su pred nama.

FRANCUSKA NA UDARU TERORISTA

UZVIKNUO „ALAHU AKBAR“ I IZVUKAO SEČIVO: Novi teroristički napad u Francuskoj!

STRAHOVITE SLIKE IZ NICE Pogledajte šta je ostalo posle napada teroriste koji je sekao glave ispred katedrale (FOTO, VIDEO)

TREĆI NAPAD NA FRANCUZE Izboden radnik obezbeđenja konzulata u Džedi

– Velika mi je čast što mogu da predvodim jedno od naših najuspešnijih ministarstava zahvaljujući poverenju koje su mi ukazali predsednik SDPS-a, Rasim Ljajić, predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić i poslanici Narodne Skupštine Srbije – napisala je Matić na svom Fejsbuk nalogu.

Velika mi je čast što mogu da predvodim jedno od naših najuspešnijih ministarstava zahvaljujući poverenju koje su mi…

Posted by Tatjana Matić on Четвртак, 29. октобар 2020.

Tatjana Matić na funkciju Ministarstra trgovine, turizma i telekomunikacija došla je sa mesta državnog sekretara u ovom ministarstvu na koje je postavljena jula 2012. godine.

Ona je nakon što je objavljeno da je kandidat za mesto ministra izjavila Tanjugu da su razvoj države i društva zasnovan na modernizaciji i digitalnoj transformaciji uprave, privrede, obrazovanja, trgovine, turizma, bili i ostaju prioriteti njenog rada u resornom ministarstvu.

PROČITAJTE I OVO

DR KON OŠTAR: Uveo bih restriktivnije mere

SVE VEĆI BROJ DECE ZARAŽEN: Nadležni odgovorili DA LI ĆE SE ZATVARATI VRTIĆI

CRNI REKORD U RUSIJI Dnevno od korone umire na stotine ljudi

KORONA PANIKA U HRVATSKOJ! Crni rekord preminulih, zbog navale prekinuta testiranja

Istakla je tada i da će se u narednom periodu posebna pažnja posvetiti rešavanju izazova u oblasti turizma, grani koja ima izuzetne razvojne šanse a koja je pretrpela velike štete usled pandemije kovida 19.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter