Izvor: tanjug
29.10.2020 u 13:22
0

POJAČAVA SE KOVID SISTEM Od ponedeljka i u KBC Zvezdara oboleli od korone

Kliničko-bolnički centar „Zvezdara“ u Beogradu od nedelje, najkasnije od ponedeljka, ponovo ulazi u kovid sistem, rekao je danas za Tanjug državni sekretar Ministarstva zdravlja Berislav Vekić.

FRANCUSKA NA UDARU TERORISTA

UZVIKNUO „ALAHU AKBAR“ I IZVUKAO SEČIVO: Novi teroristički napad u Francuskoj!

STRAHOVITE SLIKE IZ NICE Pogledajte šta je ostalo posle napada teroriste koji je sekao glave ispred katedrale (FOTO, VIDEO)

TREĆI NAPAD NA FRANCUZE Izboden radnik obezbeđenja konzulata u Džedi

Vekić je rekao da je neophodno da se razmesti 450 pacijenata, te da očekuje da će kompletna „Zvezdara“ u kovid sistemu biti od nedelje.

SAZNAJTE JOŠ

DAČIĆ KOD MARIĆA: Šef parlamenta otvorio TEME O KOJIMA SE ĆUTI

NAĐEN DEČAK koji je NESTAO kod Loznice!

STIGLE RUSKE ZVERI Na Batajnici sleteli avioni sa ubojitim tenkovima iz Rusije

POČEO OBRAČUN ALBANSKE MAFIJE! Za suparnike bomba iz automobila u pokretu

PRVA SEDNICA VLADE Pogledajte atmosferu u Nemanjinoj i kako se spremila Darija Kisić (VIDEO)

Kaže i da će KBC „Zemun“, koja je od danas treći put u kovid sistemu i KBC „Dr Dragiša Mišović“ primati i kovid i nonkovid pacijente, kao i da će svakodnevno primati hitne slučajeve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter