Izvor: happyBSC
29.10.2020 u 13:34
0

NA KORAK OD VANREDNOG STANJA Još jedan srpski grad u crvenoj zoni

U Šapcu je u poslednja 24 časa registrovano 28 novih slučajeva zaraze virusom korona, što je najviše u odnosu na prethodne dane, izjavio je danas gradonačelnik Aleksandar Pajić i naveo da je Šabac vrlo blizu uvođenja vanredne situacije.

FRANCUSKA NA UDARU TERORISTA

UZVIKNUO „ALAHU AKBAR“ I IZVUKAO SEČIVO: Novi teroristički napad u Francuskoj!

STRAHOVITE SLIKE IZ NICE Pogledajte šta je ostalo posle napada teroriste koji je sekao glave ispred katedrale (FOTO, VIDEO)

TREĆI NAPAD NA FRANCUZE Izboden radnik obezbeđenja konzulata u Džedi

Na sastanku gradskog Štaba za vanredne situacije, Pajić je istakao da u Šapcu ima ukupno 123 aktivno obolelih, objavljeno je na sajtu grada. Uprkos tako nestabilnoj epidemiološkoj situaciji, Pajić navodi da je dobra vest što hospitalizovani pacijenti imaju lakše kliničke slike. Dodaje i da je oko 400 kontakata u izolaciji.

PROČITAJTE I OVO

DR KON OŠTAR: Uveo bih restriktivnije mere

SVE VEĆI BROJ DECE ZARAŽEN: Nadležni odgovorili DA LI ĆE SE ZATVARATI VRTIĆI

CRNI REKORD U RUSIJI Dnevno od korone umire na stotine ljudi

KORONA PANIKA U HRVATSKOJ! Crni rekord preminulih, zbog navale prekinuta testiranja

Pajić je apelovao na sugrađane da striktno poštuju mere zaštite, jer je, ističe, to jedini način protiv korone. Naveo je i da je pojačan rad sanitarne inspekcije, kao i Odeljenja komunalne policije. Pozvao je privrednike, vlasnike trgovninskih objekata i ugostitelje, da se pridržavaju družine radnog vremena i mera zaštite.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter