Izvor:
25.12.2017 u 21:41
0

MOSKVA : Autobus uleteo u podzemni prolaz, petoro poginulo! (VIDEO)

Najmanje pet osoba je poginulo, a više od 10 povređeno kada je autobus uleteo u pešački podzemni prolaz u Moskv. Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da su četiri osobe stradale u nesreći. Vozač autobusa zadržan je u pritvoru.

Nesreća se dogodila u prometnoj oblasti u blizini metro stanice Slavjanski bulevar kada je u prolazu bio veliki broj ljudi. Policija istražuje dva moguća uzroka koja su dovela do nesreće.

Moguće je da su otkazale kočnice na autobusu ili je na autobus uticalo obližnje vozilo. Teroristički napad se ne razmatra kao mogući uzork nesreće, mada policija nije potvrdila te informacije.

U toku je istraga o okolnostima koje su dovele do nesreće, a policija, spasilačke službe i vatrogasci su na licu mesta.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/business

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter