Izvor:
03.03.2017 u 02:05
0

Moskva poručuje: ZAPAD DA SE NE MEŠA U UNUTRAŠNJE STVARI MAKEDONIJE!

Moskva poziva Zapad da prestane da se meša u unutrašnja pitanja Makedonije, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

"Manipulišući albanskom manjinom Zapad pokušava da vrati poraženu opoziciju na vlast u Skoplju, a koja je stavila svoj potpis na albanske ultimatume što je dovelo do rušenja ustavnih temelja zemlje", navodi se u saopštenju, preneo je Tas s.

"Destruktivni pokušaji spolja da se toj zemlji nametnu rešenja koja su suprotna volji makedonskih birača samo mogu da pogoršaju situaciju", dodaje se.

Rusko ministarstvo je saopštilo da je neophodno zaustaviti strano mešanje u makedonska unutrašnja pitanja i poštovati pravo makedonskih građana da nezavisno oblikuju svoju budućnost na demokratskim principima.

Tanjug
Foto: Wikipedia/Twitter/business

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter