Izvor: Alo.rs
02.06.2020 u 14:59
0

NA JUGU ZEMLJE ŠOKANTNO OTKRIĆE! NAROD UZNEMIREN: Otkrivena skladišta američkog oružja i municije namenjenog teroristima (VIDEO)

Pored oružja je pronađena i velika količina hašiša.

Ogromne količine naoružanja i municije zaplenjeno je na jugu Sirije. Sirijske oružane snage otkrile su ove nedelje ogromna skladišta oružja na jugu Sirije, dok su prolazili kroz područja koja su ranije kontrolisale snage militanata

Otkriveno skladište američkog oružja i municije na jugu Sirije

OVO MORATE ZNATI

OVO JE NAŠ POSLEDNJI ČAS Svi bruje o oproštaju profesorke Milice (VIDEO)

Četiri znaka horoskopa za koje je mesec jun 2020. veoma bitan

RUSKI ISCELITELJ ŠOKIRAO ŽENE Evo zašto vam strada štitna žlezda

PRAVDA ZA KAJU 11.000 ljudi traži kaznu za nasilnika (VIDEO)

Prema izveštajima, sirijska vojska je pronašla protivtenkovske granate, veliki broj granata i mitraljeza, među njima i američke, više od pola miliona metaka različitog kalibra i stotine kilograma hašiša.

U izjavi novinara  izvor u nadležnim organima naveo je da su „praćenjem i u okviru operacija čišćenja područja oslobođenih od ostataka terorista pronađene velike količine lakog i srednjeg oružja i municije, uključujući puške američke proizvodnje i protivtenkovske rakete.“

Izvor je naznačio da je među zaplenjenim oružjem bio 23 mm protivavionski top i razni mitraljezi (M16) američke proizvodnje, dvogled za noćno osmatranje i komunikacioni uređaji koje su koristile militantne grupe, kao i rakete (BN29), protivtenkovski Fagot projektili i veliki broj RPG-a i stotine kilograma hašiša.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter