Izvor:
27.11.2016 u 15:09
0

NAJMLAĐA SESTRA FIDELA KASTRA NE DOLAZI NA SAHRANU: Saopštila da se radi o GLASINAMA i otkrila pravi razlog svog NEDOLASKA na KUBU!

Huanita Kastro, koja se protivila vladavini Fidela Kastra, navela je i da kao Fidelova sestra, prolazi kroz gubitak kroz koji prolazi svako ko je izgubio "nekog s kim je u krvnom srodstvu".
Mlađa sestra preminulog revolucionarnog vođe Fidela Kastra, Huanita Kastro, koja živi u Majamiju, neće prisustvovati njegovoj sahrani na Kubi, preneli su mediji.

– Povodom glasina da ću doći na Kubu na sahranu, želim da kažem da se nikad nisam vratila na to ostrvo, niti to planiram da uradim- rekla je ona za list “El Nuevo Herald”, prenosi AFP.

Huanita Kastro, koja se protivila vladavini Fidela Kastra, navela je i da kao Fidelova sestra, prolazi kroz gubitak kroz koji prolazi svako ko je izgubio “nekog s kim je u krvnom srodstvu”.

Ona živi u Majamiju od 1964. godine, a poznata je i njena izjava da je sarađivala sa CIA kako bi svrgnula Fidela Kastra, navodi AFP.

Telegraf.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter