Izvor: HAPPBSC
24.03.2024 u 07:48
0

NE IZLAZITE BEZ KIŠOBRANA: Danas naoblačenje i zahlađenje sa kišom

Naoblačenje i zahlađenje s kišom i lokalnim pljuskovima, koji ponegde mogu biti praćeni grmljavinom, sa severa i zapada Srbije u toku dana i večeri će se premeštati ka ostalim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar, samo u južnim i jugoistočnim krajevima tokom većeg dela dana slab i umeren, povremeno i jak, južni i jugozapadni. Uveče i noću u brdsko-planinskim predelima očekuje se prelazak kiše u sneg i kratkotrajno stvaranje, odnosno povećanje visine snežnog pokrivača.

Najniža temperatura će se kretati od tri do devet stepeni Celzijusa, najviša od devet stepeni na zapadu do 19 na jugoistoku Srbije.

U Beogradu će biti oblačno i osetno hladnije s kišom. Кasnije posle podne se očekuje prestanak padavina, a uveče i noću delimično razvedravanje. Duvaće umeren severozapadni vetar, posle podne u slabljenju i skretanju na zapadni. Jutarnja temperatura će biti oko 10 stepeni, zatim u padu i sredinom dana biće oko osam a uveče oko pet stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter