Izvor: HAPPY BSC
21.02.2022 u 22:27
0

NE MOGU DA ZABORAVIM VAPAJE LJUDI! Medicinska sestra OTKRILA je u „Ćirilici“ pravi pakao CRVENE ZONE

U jednoj od najgledanijih tv emisija „Ćirilici“ koju vode Milomir Marić i Katarina Korša na televiziji „Happy“ gosti su lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, advokat i kandidat socijalista za gradonačelnika Beograda Toma Fila, kao i glavna sestra u KBC „Dragiša Mišović“ Nataša Bogunović

Emisija je počela praćenjem video obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Monaka, a njegovu poruku pročitajte OVDE!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nataša svašta si doživela, videla si ljude na respiratorima, mnogi su umirali, borili se za život, bilo je tu i vriske, kukanja, ružnih scena, da li se to zaboravi? PItao je Milomir Marić medicinsku sestru Natašu Bogunović koja je kandidat za narodne poslanike sa liste SPS-a.

– Ne mogu da zaboravim takve momente. To su traumatični dani za sve nas. Moram da kažem da su naše sestre i lekari bili podrška jedni drugima. Dolazili su nam u pomoć kolege koje nisu bile internisti. To je jako važno. U početku intezivna je radila na 6 sati, a onda i kasnije na 8 sati – rekla je ona i dodala:

– Morali smo da izdržimo jer smo znali da od nas sve zavisi. Nismo stigli da jedemo niti da odmorimo. Imali smo veoma veliku odgovornost. U jednom momentu imali smo 76 respiratora, pa možete da zamislite koliko smo imali pacijenata – kaže Nataša i ističe:

– Mislim da nas je korona promenila na bolje. Više smo se povezali, sada umemeo da primenimo nova saznanja, da se držimo zajedno, da se bolje organizujemo.

Kada je reč o čuvenom aplauzu podrške lekarima i zdravstvenim radnicima, Nataša je rekla da su svi zdravstveni radnici bili preponosni zbog toga.

-Javljaju mi se i dalje ljudi kojima smo spasili život. Skoro sam sedela sa koleginicama u jednom restoranu i prišao nam je čovek koji nas je prepoznao po glasu jer nas od maski i skafandera nije video tada u bolnici i zahvalio nam se na svemu – rekla je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter