Izvor: ALO
16.01.2024 u 10:44
0

NEDOVOLJNE REZERVE KRVI:Zavod za transfuziju apeluje

U ovom trenutku svi davaoci krvi su dobrodošli, odnosno svi naši zdravi građani, a najveći problem je sa A i nultom krvnom grupom, i pozitivnom i negativnom

Jednoipodnevne rezerve krvi nisu rezerve sa kojima se mogu snabdeti sve potrebe zdravstvenih institucija, potrebno je najmanje 1.500 jedinica krvi na nedeljenom nivou, dok je optimalni iznos 2.000 jedinica krvi, izjavila je danas Ivana Rodić iz Instituta za transfuziju krvi.

IMATE INFEKCIJU BEŠIKE? Probajte stari NARODNI ELIKSIR koji provereno deluje

Ona je za K1 televiziju rekla da je prošle nedelje prikupljeno 1.010 jedinica krvi i da se može reći da je to uobičajeno za prve dve nedelje januara, ali da sada mora da se uhvati brži tempo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter