Izvor: TANJUG
22.10.2023 u 09:33
0

NEMA OPASNOSTI PO LJUDE: U Zagrađu sa pruge iskliznula cisterna sa amonijakom

U Zagrađu, između železnickih stanica Bor teretna i Rgotina, iz sastava teretnog voza iskliznula je sinoć jedna cisterna sa amonijakom, ali nije došlo do curenja i nema opasnosti po ljude i životnu sredinu, rekao je Nenad Stanisavljević iz Infrastrukture železnice Srbije.

Stanisavljević je naveo da je cisterna, koja je iskliznula sinoć u 23.35 sati, osma po redu od ukupno 13 koliko ih je bilo u kompoziciji, ali se nije prevrnula i nema nikakvih oštećenja i curenja iz nje.

Dogodilo se na današnji dan, 22. oktobar

Kazao je da je železnicki saobraćaj na ovom delu pruge trenutno u prekidu i da je angazovan pomoćni voz Infrastrukture zeleznice Srbije za raščišćavanje posledica tog događaja, kako bi pruga što pre bila osposobljena za saobraćaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter