Izvor:
01.08.2018 u 20:05
0

NETANIJAHU ZAPRETIO: Iran će se suočiti sa svim rodovima izraelske vojske ako blokira ključni moreuz!

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu upozorio je Iran da će se, ukoliko Teheran pokuša da blokira ključni moreuz Bab al-Mandeb u Crvenom moru, Iran suočiti sa međunarodnom koalicijom u kojoj će biti i Izrael.

– Ukoliko Iran pokuša da blokira moreuz Bab al-Mandeb, siguran sam da će se sučeliti sa međunarodnom koalicijom odlučnom da to spreči, a ta koalicija će uključivati i sve rodove izraelse vojske – poručio je Netanjahu.

On je to kazao u obraćanju na paradi u čast novih pomorskih oficira u Haifi.

Na istom skupu izraelski ministar odbrane Avigdor Lieberman rekao je da je Izrael "nedavno čuo za pretnje izraelskim brodovima u Crvenom moru", ne obrazlažući o čemu se radi.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter