Izvor: blic
15.07.2021 u 19:22
0

NEVREME POGODILO NIŠ: Jak grad i olujni vetar na jugu Srbije (VIDEO)

Prognoze meteorologa su se obistinile.

Jaki pljuskovi pogodili su Niš u popodnevnim satima. Kako javlja „Blicova“ reporterka, padao je grad veličine lešnika.

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO POVODOM POPLAVA U NEMAČKOJ: U ovim teškim trenucima možete da računate na prijateljsku pomoć Srbije! (FOTO)

MARKO MILJKOVIĆ PRED TUŽILAŠTVOM: Negirao sva krivična dela za koja se tereti

DR JANKOVIĆ UPOZORAVA: Biće hiljade zaraženih dnevno! Treća doza odmah

Republički hidrometeorološki zavod nedavno je najavio jake pljuskove, grmljavinu i lokalnu pojavu grada i jak vetra u Topličkom, Jablaničkom, Pirotskom i Nišavskom okrugu.

– U narednih sat vremena u Raškom okrugu (u okolini Kraljeva) sa jakim pljuskovima, grmljavinom, lokalnom pojavom grada i jakim vetrom – stoji u poslednjoj najavi RHMZ-a.

Inače, na snazi je i upozorenje da će od petka do ponedeljka u zemlji promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.a

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter