Izvor: Tanjug
02.07.2020 u 18:43
0

NEVREME STIGLO U SRBIJU: Grad veličine lešnika zasuo ovaj grad! (VIDEO)

Grad veličine lešnika, praćen snažnom kišom i vetrom, danas oko 17 časova, tukao je najmanje desetak minuta deo lozničkog kraja, između Drine i Jadra.

Protivgradne stanice u ovom kraju, kako je, u više navrata zvanično rečeno, imaju dovoljno raketa, većina njih je automatizovana i trebalo bi da, u velikoj meri, štite polja ovdašnjih domaćina, ali ovoga puta sivi oblaci, koji su, kao i obično, došli sa leve obale Drine, bili su jači.

OVO MORATE ZNATI

NOVO! PREMINULO ŠEST OSOBA OD KORONE! Novoobolelih 309, iz Beograda 80 odsto

BATUT SE OGLASIO: Lažne informacije o broju zaraženih i preminulih od Kovida, opasne ocene „stručnjaka“

DRAGOCENI SAVETI DR NADE MACURE: KLIMU koristiti na ovaj način, IDITE NA LETOVANJE!

ISTINA O PRIČI DA CELE PORODICE UMIRU OD KORONE Tutinski laborant: Otac je preminuo od STAROSTI, a majka OD SRCA

NA LICU MESTA! Ovako izgleda COVID odeljenje bolnice u Novom Pazaru (GALERIJA)

Štete na usevima tek će biti izvesne posle prestanka kiše, koja nije prestala, pošto je utihnuo grad.Jasno je da će se grad lose odraziti na malinu, čija je berba u punom jeku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter