Izvor:
14.07.2018 u 14:47
0

NEZAUSTAVLJIV ĐOKOVIĆ: Posle dvodnevne drame srušio Nadala za finale Vimbldona!

Najbolji srspki teniser Novak Đoković pobedio je Španca Rafaela Nadala posle dva dana borbe u polufinalu Vimbldona – 6:4, 3:6, 7:6, 3:6, 10:8.

Đoković će se u nedeljnom finalu sa Kevinom Andersonom iz Južne Afrike boriti za četvrtu titulu na londonskom gren slemu.

Au, kakvo je bilo ovo polufinale!

Bio je to 52. Klasik, kako se nazivaju okršaji Đokovića i Nadala, i 27. trijumf Srbina.

Novak i Rafa su u petak čekali Andersona i Iznera da završe meč, koji je trajao više od šest i po sati, a onda su oko 21 sat (po srednjeevropskom vremenu) izašli na Centralni teren. Ono što je usledilo u naredna tri sata i onda više od dva sata u današnjem nastavku meča, ne može se prepričati. Ko nije gledao, mnogo je propustio.

Srpski i španski titan su vodili nadljudsku borbu!

Od njihova 52 meča, u ovom su odigrali najviše gemova – 59!

Ujedno, ova dva polufinala su najduža u istoriji Vimbldona!

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/wimbledon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter