Izvor:
04.08.2018 u 06:34
0

NOĆ U BEOGRADU: U 3 saobraćajne nesreće jedna osoba poginula, dve povređene!

U tri saobraćajne nesreće koje su se dogodile u toku noći u Beogradu jedna osoba je poginula, jedna je teže, a jedna lakše povređena, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U prvoj saobraćajnoj nesreći koja se dgodila u 2.00 sata na auto-putu kod Bubanj potoka, poginula je ženska osoba. U nesreći koja se dogodila u ulici Vojvode Stepe u 1.20 teže povrede je zadobio mladić (29), dok je u nesreći koja se dogodila u 22.21 na Ibarskoj magistrali kod Petlovog brda lakše povrede je zadobila ženska osoba (22).

U toku noći Hitna pomoć je intervenisala 113 puta od čega 32 na javnom mestu, a za pomoć su se najčešće javljali hronični bolesnici i bolesnici sa bolovim u grudima. Kako je rečeno, zabeležen je i veliki broj osoba u alkoholisanom stanju, kao i nekoliko tuča.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter