Izvor: Tanjug
29.06.2020 u 09:52
0

NOVO ŽARIŠTE U SRBIJI! Udvostručen broj obolelih, moguće uvođenje vanrednog stanja

Za samo četiri dana, broj zaraženih korona virusom u Užicu udvostučio se, pa su prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje u ovom gradu inficirane 162 osobe, od čega je samo juče bilo 47 novih slučajeva.

U kovid ambulanti u Užicu dnevno se na pregled javlja više od 200 pacijenata sa temperaturom i respiratornim problemima.

OVA VAS SIGURNO INTERESUJE!

KRIZNI ŠTAB ODLUČUJE O NOVIM MERAMA: Ugostiteljski objekti, klubovi, gradski prevoz, šta bi moglo prvo POD KATANAC?

KORONA U POLIKLINICI: Za sada zaraženo 210 studenata iz Beograda

U KOVID BOLNICI U LESKOVCU 50 PACIJENATA: Među njima 8 medicinskih radnika

– Najverovatnije da je broj obolelih povećan zbog popuštanja svih mera i pravljenja slavlja, rođendana i matura. Većina pacijenata ima lakšu kliničku sliku. Njima se radi provera stanja i ako nemaju promena na plućima ostaju u kućnoj izolaciji – kaže za Tanjug epidemiolog Marija Baralić.

Pored Užica, beleži se povećanje broja obolelih u celom Zlatiborskom okrugu. Prema poslednjim informacijama, u tom okrugu ima 71 novoobolela osoba.

SAZNAJTE JOŠ

DIREKTORKA MATEMATIČKE GIMNAZIJE SAOPŠTILA: Devojčica je došla zadihana, bila je uznemirena…

POČINJE TRKA ZA INDEKSE! Obavezne maske i distanca

KOLAPS NA GRADINI: Kolona vozila u zaustavnoj saobraćajnoj traci

– Od ovih 71 obolelih jedan deo je zbrinut na infektivnom odeljenju Opšte bolnice Užice koji će u zavisnosti od zdravstvenog stanja ostati ovde ili biti poslati na dalje lečenje u Beograd – rekla je Baralić.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Užicu danas zaseda Gradski štab koji razmatra odluku o uvođenju vanredne situacije u ovom gradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter