Izvor: KURIR.RS
01.09.2023 u 13:58
2

OBJAVLJIVALA GOLIŠAVE FOTKE: Smenjena šefica kabineta Danice Grujičić (VIDEO)

Šefica kabineta ministarke zdravlja Jovana Lavrnić smenjena je zbog vulgarnog rečnika u svojim statusima i golišavijih fotografija!

Ovo je objavljeno na Instagram profilu Dr Checker uz nekoliko propratnih slika koje pokazuju neprimereno ponašanje za osobu na toj funciji.

Na jednoj od njih se vidi odgovor na dopis upućen Ministarstvu zdravlja početkom avgusta o dostavljanju informacija odnosno profesionalne biografije posebnog savetnika – šefa kabineta Jovane Lavrnić na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja:

DANICA GRUJIČIĆ ZAGRMELA: Cela Evropa će tek osetiti posledice zbivanja u Ukrajini

– Ministarstvo zdravlja nije u obavezi da poseduje profesionalnu biografiju – navedeno je iz Ministarstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Checker🩺 (@dr_checker_srbija)

Na profilu Dr Checker se može pročitati:

– Istina uvek nađe svoj put. I to će upravo biti jedini cilj Dr Checkera. Istina. Ovo je prva mala pobeda. Želimo zdrave i nasmejane građane, a od onih koji to treba da nam omoguće, pre svega jasno postavljene ciljeve i rezultat. Jer zdravlje jeste sreća. Imamo izgrađene bolnice, imamo opremu, imamo vrhunski medicinski kadar. Ali, kada imate profesionalni tim vrednih i posvećenih ljudi kojima su građani na prvom mestu, realne planove i viziju, rezultat neće izostati. I Dr Checker će vredno raditi u službi građana i njihovog zdravlja. Rezultate ćete sami oceniti! – napisano je pored fotografija:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Checker🩺 (@dr_checker_srbija)

– Statusi na društvenoj mreži i primitivizam su prihvatljivi, ali profesionalna biografija nije obavezna!

Iz Minstarstva zdravlja su rekli da nemaju komentar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OBJAVLJIVALA GOLIŠAVE FOTKE: Smenjena šefica kabineta Danice Grujičić (VIDEO)”

  1. Ništa neobično.pogledajte skupštinu i videćete prostatu koji ne postoji ni pred zadrugama gde seljaci piju pivo.Nek oproste seljaci,žao mi je što ih stavljam u priču sa banditima koji u skupim odelima glume intelektualce,ali kad skinu maske ……..

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter