Izvor: Novosti
30.03.2024 u 14:12
0

UKRAJINSKI VRH SE URUŠAVA KAO KULA OD KARATA – ZELENSKI NASTAVLJA ČISTKU: U prošlost poslao još nekoliko SARADNIKA – evo i koga

PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski razrešio je danas dužnosti nekoliko bliskih saradnika, među kojima i svog prvog pomoćnika Sergeja Šefira, javljaju ukrajinski mediji.

Šefir je za prvog pomoćnika Zelenskog imenovan 2019. godine.

Zelenski je smenio i trojicu svojih slobodnih savetnika – Oleha Ustenka, Serhija Trofimova i Mihaila Raduckog, prenosi Unian.

Razrešene su i Natalija Puškarjova, poverenica predsednika za dobrovoljce i Olena Verbicka, poverenica za zaštitu prava vojnih lica.

REPTILI? BAJDEN I OBAMA SLETETELI U NJUJORK, ali pri izlasku aviona ruke su im postale KRLJUŠTI? Mnogi su primetili ovaj jeziv detalj VIDEO

Iz kabineta Zelenskog za sada nije dato objašnjenje za najnovije promene u širokom kadrovskom pregrupisanju administracije predsednika Ukrajine tokom poslednjih meseci.

U utorak je smenjen Oleksij Danilov, koji je bio sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu, a Valerij Zalužnji, koji je 8. februara smenjen sa dužnosti načelnika ukrajinskih oružanih snaga, početkom marta je imenovan za ambasadora Ukrajine u Velikoj Britaniji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter