Izvor:
29.12.2016 u 14:04
0

Obucite se toplo, stiže pravo ZAHLAĐENJE: Evo gde će padati KIŠA, a gde SNEG!

U Srbiji će danas biti uglavnom suvo sa dužim sunčanim periodima, u pojedinim krajevima biće umereno i potpuno oblačno, a na jugu i jugozapadu sa snegom. Jutarnja temperatura biće od minus četiri do nule, u toku dana najviše minus jedan, a na jugu do pet stepeni Celzijusovih.

Duvaće umeren i jak, severozapadni vetar pa je na planinama moguće stvaranje snežnih nanosa. Posle podne vetar će oslabiti, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

U Beogradu će biti suvo vreme sa dužim periodima sunčanog vremena, vetar će biti umeren, povremeno i jak, severozapadni. Najviša dnevna temperatura biće oko dva stepena.

U petak će biti hladno, na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima postepeno razvedravanje. Do utorka će biti uglavnom sunčano uz postepeni porast temperature, ali će tog dana doći do naoblačenja sa kišom, koja će uz pad temperature preći u susnežicu i sneg.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter